Çeviri bilgi amacıyla sunulmuştur; yalnızca Fransızca sürüm geçerlidir. Fransızca sürümü görün
Verilerinizi silin
DiagAuto AI sizden hesap oluşturmanızı istemez: verileriniz telefonunuza kaydedilir ve bunları istediğiniz zaman kendiniz silebilirsiniz.
Verilerinizin bir kısmını silin
- Bir araç: Araç ekranı, ilgili aracın üzerindeki çöp kutusu simgesi.
- Kayıtlı bir teşhis: Geçmiş ekranı, ilgili teşhisin üzerindeki çöp kutusu simgesi.
- Kayıtlı bir adaptör: adaptör seçim ekranı, onu unutmak veya listeden kaldırmak için simge.
- Mesleki iletişim bilgileriniz: Ayarlar ekranı, ilgili alanları boşaltarak.
Her şeyi silin
Uygulamayı kaldırın veya verilerini telefonunuzun ayarlarından silin (Ayarlar › Uygulamalar › DiagAuto AI › Depolama › Verileri temizle). Uygulamanın kaydettiği her şey bu durumda kalıcı olarak silinir.
Telefonunuzda Android yedekleme etkinse Google hesabınızda da bir kopya bulunabilir: bunu Google hesabınızın yedekleme ayarlarından silebilirsiniz.
Elimizde bulunan veriler
- Yapay zekaya yapılan istekler: sunucumuz bunların içeriğini saklamaz, dolayısıyla bizde silinecek bir şey yoktur.
- E-posta ile gönderilen geri bildirimler: bize bir geri bildirim veya e-posta gönderdiyseniz, silinmesini talep etmek için aynı adresten contact@diagautoai.eu adresine yazın. Bunu en geç bir ay içinde yaparız. Sizin bir talebiniz olmazsa, alındıktan en geç iki yıl sonra silinirler.
Daha fazla bilgi için gizlilik politikasına bakın.