Traducere oferită cu titlu informativ; numai versiunea în limba franceză face fe. Vedeți versiunea în limba franceză
Ștergeți-vă datele
DiagAuto AI nu vă cere să creați un cont: datele dvs. sunt salvate pe telefonul dvs. și le puteți șterge singur oricând.
Ștergeți o parte din date
- Un vehicul: ecranul Vehicul, pictograma coș de gunoi de pe vehiculul în cauză.
- O diagnoză salvată: ecranul Istoric, pictograma coș de gunoi de pe diagnoza în cauză.
- Un adaptor memorat: ecranul de alegere a adaptorului, pictograma pentru a-l uita sau a-l scoate din listă.
- Datele dvs. de contact profesionale: ecranul Setări, golind câmpurile în cauză.
Ștergeți tot
Dezinstalați aplicația sau ștergeți datele ei din setările telefonului dvs. (Setări › Aplicații › DiagAuto AI › Stocare › Ștergeți datele). Tot ce salvase aplicația este atunci șters definitiv.
Dacă backup-ul Android este activat pe telefonul dvs., o copie poate exista și în contul dvs. Google: o puteți șterge din setările de backup ale contului dvs. Google.
Datele pe care le deținem
- Cererile către AI: serverul nostru nu le păstrează conținutul, deci nu avem nimic de șters la noi.
- Feedback-uri trimise prin e-mail: dacă ne-ați trimis un feedback sau un e-mail, scrieți la contact@diagautoai.eu de la aceeași adresă pentru a cere ștergerea lor. O facem în cel mult o lună. Fără o cerere din partea dvs., sunt șterse cel târziu la doi ani după primire.
Pentru mai multe informații, vedeți politica de confidențialitate.